kontakt - novalja.infokontakt Home - Novalja.infohome
Privatni smještaj › 
 
HrvatskiEnglish
Novalja - novosti - aktualnoNovalja danas

Možemo vam ponuditi
smještaj u više od 280
privatnih apartmana
i soba na otoku Pagu.


Vi samo ispunite kontakt
obrazac
a iznajmljivači
će vam poslati svoje
ponude.
Korisni linkovi  Wakeboard | Ski lift Pag

wakeboard pag

Želite li se ugodno i nezaboravno provesti ...

... posjetite ski lift na otoku Pagu. Jedan od najnovijih i najmodernijih liftova za skijanje na moru u Europi. Dužina sajle od 600 metara i prosječne visine 10 metara dati će vam poseban osjećaj u skijanju na moru i wakeboardingu.Sve što Vam je potrebno za prvi start možete pronaći kod nas. Potrebna je samo dobra volja i želja za novim sportskim iskustvom.

Što je ustvari ski lift ?

To je žičara koja se nalazi u vodi (bilo moru ili jezeru), sa stupovima postavljenim tako da čine krug a nosači koji se pokreću na njoj vuku špagu koja vuče same vozače (boardere). Odjednom može vući i nekoliko boardera (7 i više odjednom). Brzina žičare je cca 30 km (max do 80km/h). Isto tako se mogu izvoditi svi trikovi kao i kod vožnje iza čamca samo se kod lifta ne koriste valovi nego se sve postiže vožnjom na rubovima (rezanjem). Lift je vrlo popularan i kod wakeskatera i danas skateri čine 20 do 30 posto svih vozača.

Što je sve potrebno za početak bavljenja ovim sportom?

U većini slučajeva možete svu potrebnu opremu naći i na samom liftu, znači osnovno sredstvo je sam board (daska) sa pripadajućum vezovima (bindinzima) a također i sigurnosna oprema (prsluk). Uz sve naravno idu dobre boarderske hlačice.

Brzo se može napredovati pa je zato wakeboard popularan svim generacijama, (od 7 do 70), sport je vrlo atraktivan i za posjetioce i gledatelje.


 
Copyright © Novalja.info
Oblikovanje i izrada - DizajnStudio.com